Love the skin you are in

Nega kože u hladnim danima predstavlja svojevrstan izazov i nešto čemu bismo trebali da posvetimo više pažnje. Osim toga svuda oko nas nailazimo na nadražaje različitog tipa i karaktera koji imaju, svaki za sebe, drugačiji uticaj na nas i našu kožu.

Koži će u svakom periodu života biti potrebna određena vrsta nege. Nezavisno od godina i životnih prilika ta nega podrazumeva određene korake u svakodnevnoj rutini koja je prilagođena vašim potrebama, tipu kože i njenoj sklonosti.

S vremenom, Internet portali su nam postali glavni izvor informacija i ne možemo a da ne primetimo da nas okružuje prećutan pritisak usmeren ka estetici i preporukama ženama koje polaze od toga kako treba izgledati, koje preparate koristiti za postizanje maksimalnih efekata i spisak se nastavlja…

Međutim, iza priče o nezi kože, u kojem god pravcu da je usmerena, stoji jasno izražen stav i jedan razlog vezan za slogan „Lepota dolazi iznutra“, a to je da se osećamo dobro u svojoj koži pružajući njoj, a samim tim i nama samima baš ono što je esencijalno za jedno blistavo i prepoznatljivo iskustvo.

Koža vas čini prepoznatljivim, zbog nje se veoma često zasnivaju prvi utisci, no ona je mnogo više od estetike. Koža je i naša prva veza sa spoljašnjim svetom, odnosno naš glavni omotač zaštitnik. A nega? Ritual nege je prerastao obične pokrete nanošenja kozmetike / unošenja suplemenata.

Usled svakodnevne vreve, brzog života, stresa na poslu, izazova najrazličitije moguće vrste, tih par minuta koje odvojimo za sebe u vidu jutarnjih i večernjih rituala, kada u tišini misli i toplini doma možemo da „ukrademo“ malo vremena kako bismo se posvetili sebi, su postali krucijalni u životu mnogih od nas.

A šta je to što jedan ritual podrazumeva? Rekli bismo da – nema pravila! Naša koža je individualna kao i naš karakter i odnos koji gradimo prema njoj je zapravo naš lični opis.

Nega pre svega podrazumeva kvalitetan odnos, izgradnju i održavanje dobrih navika, koje se kasnije reflektuju na sve ostale aspekte, a do svog punog izražaja dolaze u tih naših "par minuta" ispunjenih kvalitetnim sadržajem.

Negovana, osvežena, nežna i lepa koža seže mnogo dalje od pojma estetike. Primarno, ona nam poručuje: „Baš je dobro biti ja!“. Zato požurite! Pružite vašoj koži ljubav, a ona će vam uzvratiti na svoj način, jednim toplim zagrljajem i blistavošću!

Svaki dan je dan za negu!


https://www.youtube.com/watch?v=zZNSMHysj1M